Таблоид

Режисер Метју Корнахан у двадесет епизода води вас кроз живот уреднице таблоида Луси Спилер и њеног најбољег пријатеља, фотографа Дона Конкија. У серији „Таблоид" видећете са каквим изазовима се сусрећу радећи у таблоиду „DirtNow".

Таблоид је серија о славнима која приказује холивудске скандале извучене из наслова таблоида. Звезда серије је Кортни Кокс, која глуми радохоличарку Луси Спилер, главну уредницу таблоида „DirtNow".

Захваљујући свом истанчаном осећају за истину и непогрешивом женском инстинкту, Луси разоткрива тајне и лажи славних холивудских звезда.

Захваљујући ексклузивним фотографијама које снима врсни папарацо Дон Конки (Јан Харт), магазин DirtNow демистификује процес стварања имиџа познатих и открива истину која се крије у сенци славних.

Већина епизода првог серијала фокусира се на непрестано трагање за вестима из света шоу-бизниса. У том послу фотограф Дон и млада новинарка Вила Мекферсон (Александра Брекинриџ) практично су десна рука уреднице магазина.

Током прве сезоне сазнајемо ко су, заправо, Луси и Дон и какви су њихови односи. Луси је потајно депресивна особа и потпуно је посвећена свом послу.

Њен породични живот оптерећен је мистериозним самоубиством њеног оца.

Љубавни троугао у који Луси упада и посао којим се бави, могао је да је кошта живота.

Друга сезона започиње стравичним сценама. Луси лежи крварећи у несвести, пошто су је брутално напали њеном дому. Наиме, лист који је Луси уређивала уништио је живот глумице Џулије Мелори (Лаура Ален).

Дон је на терапији и покушава да победи шизофренију, јер је скрхан нападом на Луси.

За то време, Вила Мекферсон, новинарка и десна рука уреднице, раскида посао са издавачем магазина DirtNow и више није наивна почетница у редовима Лусиних новинара.

У главним улогама су: Кортни Кокс, Јан Харт, Џош Стјуарт и Александра Брекинриџ. У серији гостују звезде: Џулиан Акоста, Лаура Ален, Том Арнолд, Рајан Еголд, Рик Фоx, Ешли Џонсон, Шарон Лоренс, Вил Мекормак и други.

Таблоид
број коментара 0 Пошаљи коментар