Спавање

И ове недеље отварамо врата наше РТС ординације, а очекују вас нове занимљиве теме и гости.

Здрава јела припремаће позната водитељка, сазнаћете како да сан буде здрав и како се бира јастук на коме би требало спавати, а на крају вас очекује нова рубрика Корисно. Ове недеље биће речи о томе како се може лечити уринарна инконтиненција код жена.

У популарној рубрици Храна као лек куваће водитељка Сузана Манчић која ће показати како прави хлеб без брашна и једну од омиљених салата, а откриће и како лечи и третира повишен холестерол. Видећете како изгледа једна необична биљка матовилец, а сазнаћете и чему служи. Све корисне информације о храни и намирницама даће нутрициониста Јелена Аврамов.

У Ординацији ће тема бити здрав сан. Физијатар др Милош Бојовић објасниће колико је штетно недовољно спавати, како би се требало припремати са сан, а видећете и како да правилно изаберете јастук на коме ћете спавати. То зависи од положаја у коме спавате.

Дозу корсиних информација даћемо у новој рубрици Корисно. Сазнаћете како се без хирушке интервенције може решити уринарна инконтиненција код жена. Ради се о лошој контроли бешике и отицању урина када жена то и не жели. Све одговоре даће др Бранкица Тепавчевић, специјалиста пластичне, реконструктивне и естетске хирургије.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

 

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]