Културни дневник

Битеф улази у завршницу. У Луци Београд премијерно је одиграна представа "Али: страх једе душу", СНГ Драма из Љубљане, коју је, према тексту Рајнера Вернера Фасбиндера, режирао Себастијан Хорват.

У Коларчевој задужбини отворена је интерактивна мултимедијална изложба Љиљане Бурсаћ.

Књига о будућности која се не сме пропустити, под називом Србија 4.0, представљена је у Галерији РТС-а.

У Штарк Арени одржан је концерт Ероса Рамацотија.

Водимо вас у Музеј Викторије и Алберта, на изложбу фотографа Тима Вокера.

Универзитетска библиотека у Београду ове године организује циклус разговора о авангарди и неоавангарди под називом Век српске авангарде. Тим поводом, гост Културног дневника је Александар Јерков, директор Универзитетске библиотеке.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Селина Ловрен Аксентић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Марко Роксандић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]