Моја генерација "Z"

Каћа, после разговора са Бојаном и Адријаном, напокон одлучује да се пожали мајци и призна јој да је у другом стању. Каћина мајка, наравно, реагује врло нежно и пуна је подршке за своју ћерку. Адријана такође одлучује да подржи другарицу - тако што позива Уроша (оца детета) да дође из Прага.

Урош то схвата врло озбиљно и долази спеман за женидбу. Са друге стране, однос између Михајла и Бојане се све више закувава, иако је очигледно да ни Коска није равнодушан према Бојани.

Увече се у кафићу одржава фристајл - бетл, такмичење у реповању. Бојан пријављује њега и Дарка преко Марије која води читав догађај али Дарко мора да иде на утакмицу јер долази амерички скаут да га гледа. Мина никако не може да се уклопи у друштво и Милан улази у директан сукоб са момцима и како би одбранио њен, али и свој углед. Он открије да Мина у ствари нема спонзора него богатог тату. Мина то чује и раскида са њим.

Дарко је под великом тензијом и све ескалира на утакмици када судија искључи Дарка. Иако нико не очекује да он дође, Дарко се појављује на бетлу и са Бојаном покида. Ипак то пада у сенку када се појави Мина и испрозива цео разред.

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић

Остале улоге: Небојша Рако, Ана Мандић, Милица Зарић, Слободан Бештић, Милош Влалукин, Катарина Жутић, Предраг Бјелац, Дарко Томовић, Владан Дујовић, Ненад Ћирић, Александар Ђурица, Данијела Угреновић, Стефан Ковачевић, Вања Милачић, Петар Стругар...

уредник серије: Марко Новаковић
редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић
сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
директори фотографије: Пера Поповић, Александар Иванчевић, Дарко Станојев и Горан Јанковић
сценограф: Биљана Нећак
костимограф: Андреа Самарџић
музика: Милован Бошковић и Иван Бон
монтажер: Бранислав Годић
производња: Радио-Телевизија Србије и Оригинал Филм, 2019. године

број коментара 0 Пошаљи коментар