Јутарњи програм

Два догађаја обележавају понедељак: један је био у Лондону, други ће бити наредна два дана у Београду. Финале на Вимблдону и долазак француског председника Емануела Макрона биће главне теме и у Јутарњем програму.

Проверићемо какве су последице временских и температурних осцилација по наше здравље. О чему треба да водимо рачуна када се у два дана промене два годишња доба? Колико музика може да помогне нашем срцу? О свему томе разговарамо са доктором Предрагом Митровићем, кардиологом на Клиници за кардиологију Ургентног центра Клиничког центра Србије.

Упознаћемо вас са једним интересантним српско - француским паром! Она је рођена у Бордоу, он у Београду. Она је пре недељу дана освојила сребрну медаљу у дресу Француске, а он је пре неколико година постао кошаркашки цар Малдива. Спојили су их кошарка и Праг. Од венчања које је било прошлог четвртка они су Валеријан и Филип Вукосављевић.

Најављујемо два велика културна догађаја: двадесет шесто издање Фестивала европског филма Палић и 14-ти Међународни фестивал класичне музике "Врњци".

уредници емисије: Душица Тасић и Александар Туцаковић
водитељ: Драгана Косјерина

број коментара 0 Пошаљи коментар