Око магазин: Србија и Црна Гора - након свих ових утакмица

Ко је пратио кошаркашку серију Црвене звезде и Будућности или суђење лидерима просрпске опозиције за државни удар рекао би да односи две државе никад нису били гори. Зашто је то тако?

Моји преци су од Турака бежали у Црну Гору а сад од Црне Горе бежимо у Турску - овако је Момо Капор видео односе Србије и Црне Горе пре 10 година. Да ли је данас нешто другачије? Ко је пратио кошаркашку серију Црвене звезде и Будућности или суђење лидерима просрпске опозиције за државни удар рекао би да односи две државе никад нису били гори. Зашто је то тако и има ли простора за побољшање односа?

Слике породица које извршитељи избацују из стана нажалост гледамо прилично често. Сваки 20. грађанин не измирује редовно своје обавезе према банкама. Због тога ММФ саветује креаторима српске економске политике да размотре могућност увођења институције личног банкрота. Да ли грађани као и фирме могу да прогласе лични стечај и шта тиме добијају?

Пола милиона људи у Ливерпулу је дочекало нове шампионе Европе а највеће овације добио је тренер Јирген Клоп. За четири године у Ливерпулу харизматични Немац дефинитивно је постао један до најбољих тренера Европе а од суботе више га нико неће називати човеком који губи финала. Поводом Ливерпулове шесте европске титуле подсећамо вас на портрет Јиргена Клопа.

Уредник емисије: Горислав Папић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]