Ово је Србија

У Тителу је почела градња новог резервоара за воду који ће унапредити снабдевање становника Лока, Гардиноваца и Титела. Нови резервоар од 250 кубика омогућиће уредно водоснабдевање и наводњавање Тителског брега.

Мештани Крепољина, малог места у општини Жагубица, добили су Ватрогасну станицу, захваљујући пројекту прекограничне сарадње са Румунијом.

Бајкерке у хуманитарној мисији! Како би указале на значај превентивних прегледа у борби против рака, бајкерке из региона организовале су мото-штафету. Палица ће данас, из Македоније прећи, у руке Србије.

Данас се навршава 20 година од НАТО бомбардовања Алексинца и погибије 19 цивила.

Пиротски округ је не Берлинском конгресу 1878. године присаједињен Србији, која је тада добила независност. Ко су људи који су радили на подизању институција у Пироту?

Приче из Србије доступне су на дигиталној платформи РТС Планета 

Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку

Уредница емисије: Гордана Петровић и Ивана Миљковић
Водитељка: Зорана Коршош Николић
Одговорна уредница Редакције Дописништва:
 Гордана Јаковљевић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 05. апр 2019, 16:05) - Dejan [нерегистровани]

pitanje?

Postovani, ovom prilikom Vam se obracam sa pitanjem da li mozda drzava - ministarstvo poljoprivrede namerava da da podsicaje (bespovratna sredstva) za podizanje plantaze voca ili povrca na povrsini do 50 ari. Znaci ne lokalne samouprave, vec direktno ministarstvo poljoprivrede! Unapred zahvalan, Dejan !

Ово је Србија Ово је Србија

Аутор:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]