Мама воли бебу - Максимове авантуре

Од 10. септембра, сваке суботе у 18.50 на Првом програму, РТС је припремио прву српску анимирану серију за децу, родитеље и кућне љубимце: Мама воли бебу - Максимове авантуре!

Првих двадесет прича из овог серијала прати догађаје из живота једне породице - веселог дечака Максима, његових родитеља и нераздвојног пратиоца, псетанцета Маше.

Основну инспирацију аутор Никола Томић проналази у низу обичних, свакодневних ситуација кроз који пролазе главни јунаци, а у којима гледалац лако може препознати слике и особе из сопственог живота и окружења. Мултимедијални уметник за циљ има да бренд "Мама воли бебу" подигне на виши ниво који ће бити препознатљив свуда (ван оквира новопечених родитеља) као што су неки други брендови попут "Маше и Медведа", "Пчелице Маје" и сличних,... те је окупио тим људи око себе (сценаристи, аниматори, артисти, аудио и видео едитори, програмери) и упустио се у израду цртаних филмова - серијал "Мама воли бебу - Максимове авантуре".

Ове занимљиве, динамичне и едукативне приче богато су пропраћене комичним обртима и бројним музичким нумерама.

Мама воли бебу - Максимове авантуре, суботом, 18.50, РТС 1  

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 01. окт 2016, 08:38) - anonymous [нерегистровани]

Mama voli bebu

Maksimove avanture su zabavne

(субота, 17. сеп 2016, 12:15) - anonymous [нерегистровани]

Odlično

Serija je namenjena za malu decu, ali svakako podržavam pokretanje RTS-ovog animacionog studija. Uzimajući u obzir da je serija animirana u Adobe Flash-u, izvučen je apsolutni maksimum što se tiče pozadina i dizajna likova. No, ipak će krajnji sud dati sama deca - ako ovo uspe, Srbija će i zvanično biti zakačena na svetsku mapu zemalja koje prave (ne samo uvoze) animaciju za decu (a nadamo se, uskoro, i za odrasle).

(уторак, 06. сеп 2016, 23:08) - anonymous [нерегистровани]

bravo!!

Jedva cekamo !

(уторак, 06. сеп 2016, 15:17) - Mass [нерегистровани]

Ludilooooo

Napooooookoooon Mama voli bebu