Ексклузивно: Успех Душице Бијелић

Чим сам угледала име Душице Бијелић међу десет младих људи које је угледни британски лист "Индепендент" издвојио, знала сам да је то особа која заслужује велику пажњу.

У Великој Британији бити именован као особа у коју се полажу велике наде је већ велико признање. Душица Бијелић је оправдала поверење јер су њен глас препознали као посебан, различит, невероватан и зато ни не чуди да се обрела у програму "Џет Паркер" у Ковент Гардену за младе таленте у Краљевској опери у Лондону.

Певала је Душица Бијелић у Шпанији, Америци, Немачкој, Мађарској, Италији, Словенији, Србији...

Учествовала је на многим фестивалима и свуда била запажена. Али, певати у Ковент Гардену је ипак нешто посебно. Ту сам је и упознала. Разговарала сам са њеним менторима, упознала директора оперске куће, њене колеге, пријатеље, сачекала је у родитељској кући у Београду.

Стигла је Душица све... и да се уда, а док се емисија припремала, родила је и ћерку. Сви са којима сам разговарала, издвајају њен специфичан савршени сопран, а ја сам је слушала на великој сцени Краљевске опере у Лондону. Певала је Барбарину у Моцартовој "Фигаровој женидби".

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 07. феб 2015, 16:47) - tetka [нерегистровани]

Bravo Dusice

Ponosim se tobom i nadam se da cu ti biti ponosni gost u operi Malmö.Cestitam dobitak cerke i svima puno srece. U ulozi djecaka vidjela sam tvoga tatu i znam da bi bio najsretniji tata na svijetu.

(четвртак, 29. јан 2015, 15:23) - anonymous [нерегистровани]

Emigrant

Sjajna emisija. Divna, mlada i uspesna Srpkinja i fenomenalna Mira koja ume da pronadje ljude vredne paznje i postovanja ma gde da su, sirom sveta.

(субота, 24. јан 2015, 14:01) - anonymous [нерегистровани]

..

Najlepsa Dezdemona Kovent gardena. :)

(петак, 23. јан 2015, 12:23) - anonymous [нерегистровани]

Tanja

Pravite predivne emisije i zaista je veliko zadovoljstvo gledati ih. Sve najbolje.