РТС Класика: Програмска шема - среда, 28. апр 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Вече са Радмилом Смиљанић, 1. део , р.
06:58
Таленат као судбина - Дејан Синадиновић , р.
07:39
Гудачки квартет „Артис” и Дејан Синадиновић , р.
08:21
Ексклузивно - Балет и џентлмен: Милорад Мишковић , р.
09:03
Стефан Миленковић - Соната за виолину, Obsession , р.
09:05
Симфонијски оркестар Чешког радија, 1. део , р.
09:57
Коста Јевтић, клавир , р.
10:01
Закључано - Сандра Белић , р.
10:39
Бенџамин Верадери, гитара , р.
10:52
Из архиве „Ад либитум” - Београдски гудачки квартет
10:56
Рађање музике - Клавир , р.
11:12
Гелиус трио, 2. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Вече са Радмилом Смиљанић, 1. део , р.
12:58
Таленат као судбина - Дејан Синадиновић , р.
13:39
Гудачки квартет „Артис” и Дејан Синадиновић , р.
14:21
Ексклузивно - Балет и џентлмен: Милорад Мишковић , р.
15:03
Стефан Миленковић - Соната за виолину, Obsession , р.
15:05
Симфонијски оркестар Чешког радија, 1. део , р.
15:57
Коста Јевтић, клавир , р.
16:01
Закључано - Сандра Белић , р.
16:39
Бенџамин Верадери, гитара , р.
16:52
Из архиве „Ад либитум” - Београдски гудачки квартет
16:56
Рађање музике - Клавир , р.
17:12
Гелиус трио, 2. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Ансамбл „Quintecho”, 2. део
19:55
Стефан Миленковић, виолина
21:07
Београдска филхармонија - И. Стравински: Посвећење пролећа
22:22
Игра што живот значи
23:09
ПГП опус, 1. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Ансамбл „Quintecho”, 2. део , р.
00:44
Српска музика кроз векове , р.
00:56
Гитар арт фестивал - Елиот Фиск , р.
01:55
Стефан Миленковић, виолина , р.
01:59
Упознајте Корнелија , р.
03:07
Београдска филхармонија - И. Стравински: Посвећење пролећа , р.
03:44
Живот и каријера - Јасмина Трумбеташ Петровић , р.
04:17
Минка Поповић - Јосип Славенски: Минијатуре за клавир , р.
04:22
Игра што живот значи , р.
05:09
ПГП опус, 1. део , р.