РТС Класика: Програмска шема - уторак, 16. феб 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:19
16. Гитар арт фестивал - Камерата Сербика , р.
06:51
СО РТС - П. И. Чајковски: Словенски марш , р.
07:00
Живот са музиком - Трипо Симонути , р.
07:22
Уна сага Сербика - Игра Богова, Игра одрастање , р.
07:26
48. Бемус - С. Ст. Мокрањац: Руковети , р.
08:04
Иза наслова - Мокрањац, Руковети , р.
08:13
Стјепко Гут и СО и Хор РТС: Српска симфонијска џез свита , р.
09:37
Уна сага Сербика, Игра Богова, Игра , р.
09:40
Траг тона - Музика као роба , р.
10:24
СО РТС - Стеван Христић: Избор из балета Охридска легенда , р.
10:40
Уна сага Сербика - Игре и звуци Балкана , р.
10:44
Платои звука - Опера данас , р.
11:14
Оперска галаксија - Јасна Шаиновић , р.
11:45
О Шостаковичу и делу „Елегија” , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:19
16. Гитар арт фестивал - Камерата Сербика , р.
12:51
СО РТС - П. И. Чајковски: Словенски марш , р.
13:00
Живот са музиком - Трипо Симонути , р.
13:22
Уна сага Сербика - Игра Богова, Игра одрастање , р.
13:26
48. Бемус - С. Ст. Мокрањац: Руковети , р.
14:04
Иза наслова - Мокрањац, Руковети , р.
14:13
Стјепко Гут и СО и Хор РТС: Српска симфонијска џез свита , р.
15:37
Уна сага Сербика, Игра Богова, Игра , р.
15:40
Траг тона - Музика као роба , р.
16:24
СО РТС - Стеван Христић: Избор из балета Охридска легенда , р.
16:40
Уна сага Сербика - Игре и звуци Балкана , р.
16:44
Платои звука - Опера данас , р.
17:14
Оперска галаксија - Јасна Шаиновић , р.
17:45
О Шостаковичу и делу „Елегија” , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:50
Азбука музике - Рани романтизам
19:20
Ансамбл Станислав Бинички - 40 година рада Павла Медаковића
21:47
Професор клавира Јела Кршић
22:12
Трећи београдски фестивал игре - Балет Затворених очију и Подложно промени
22:42
Београдска филхармонија - Морис Мусоргски: Слике са изложбе
23:39
Ј. Брамс: Клавирски квинтет еф-мол
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Гитар арт фестивал - Горан Кривокапић , р.
00:50
Азбука музике - Рани романтизам , р.
01:20
Ансамбл Станислав Бинички - 40 година рада Павла Медаковића , р.
02:01
75 година СО РТС , р.
02:15
75 година Симфонијског оркестра РТС , р.
03:47
Професор клавира Јела Кршић , р.
04:12
Трећи београдски фестивал игре - Балет Затворених очију и Подложно промени , р.
04:34
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
04:42
Београдска филхармонија - Морис Мусоргски: Слике са изложбе , р.
05:19
Метамузика - Мементо , р.
05:39
Ј. Брамс: Клавирски квинтет еф-мол , р.