РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 16. сеп 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
3. Међународни фестивал саксофона - Belgrade saxperience 2016 , р.
06:50
Живот и каријера: Ана Павловић , р.
07:14
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
07:49
Сузана Шуваковић Савић - Анђеоски глас , р.
08:15
Новогодишњи гала концерт , р.
09:15
Живот са музиком - Јован Јовичић , р.
09:41
Гитар арт фестивал - Naxos guitar trio, 2. део , р.
10:21
Камерна ТВ сцена - Јоханес Брамс , р.
11:08
СО РТС, Сергеј Дагадин и Александар Чернушенко - Вече Чајковског , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
3. Међународни фестивал саксофона - Belgrade saxperience 2016 , р.
12:50
Живот и каријера: Ана Павловић , р.
13:14
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
13:49
Сузана Шуваковић Савић - Анђеоски глас , р.
14:15
Новогодишњи гала концерт , р.
15:15
Живот са музиком - Јован Јовичић , р.
15:41
Гитар арт фестивал - Naxos guitar trio, 2. део , р.
16:21
Камерна ТВ сцена - Јоханес Брамс , р.
17:08
СО РТС, Сергеј Дагадин и Александар Чернушенко - Вече Чајковског , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Свет флауте
19:07
Аутопортрет - Ивана Стефановић
19:55
Хор и СО РТС - Бурне двадесете, 2. део
20:30
Живот са музиком - Доната Премеру
20:54
Гала концерт - Зубин Мехта и Београдска филхармонија, 1. део
21:39
Метаморфозе - Зоран Ерић
22:08
Арт линк фестивал 2021 - СО РТС и Уна Станић
23:03
Звезде руског балета, 1. део
23:46
Зоран Симјановић - Филмска музика
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Свет флауте , р.
01:07
Аутопортрет - Ивана Стефановић , р.
01:55
Хор и СО РТС - Бурне двадесете, 2. део , р.
02:30
Живот са музиком - Доната Премеру , р.
02:54
Гала концерт - Зубин Мехта и Београдска филхармонија, 1. део , р.
03:39
Метаморфозе - Зоран Ерић , р.
04:08
Арт линк фестивал 2021 - СО РТС и Уна Станић , р.
05:03
Звезде руског балета, 1. део , р.
05:46
Зоран Симјановић - Филмска музика , р.