РТС Класика: Програмска шема - петак, 21. мај 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:13
37. МТМО - Јасмина Живић и Милица Радојковић , р.
06:45
Закључано - Миша Блам , р.
07:25
Ад либитум - Џез музеј Мише Блама , р.
07:55
75 година Симфонијског оркестра РТС , р.
08:09
44. Бемус - 75 година СО РТС, 1. део , р.
08:40
Живот са музиком - Бисерка Цвејић , р.
09:07
3. Београдски фестивал игре - Канто генерал , р.
10:03
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго, 1. део , р.
10:51
Рађање музике - Шопен , р.
11:07
Вестард Шимкус, клавир , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:13
37. МТМО - Јасмина Живић и Милица Радојковић , р.
12:45
Закључано - Миша Блам , р.
13:25
Ад либитум - Џез музеј Мише Блама , р.
13:55
75 година Симфонијског оркестра РТС , р.
14:09
44. Бемус - 75 година СО РТС, 1. део , р.
14:40
Живот са музиком - Бисерка Цвејић , р.
15:07
3. Београдски фестивал игре - Канто генерал , р.
16:03
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго, 1. део , р.
16:51
Рађање музике - Шопен , р.
17:07
Вестард Шимкус, клавир , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
37. МТМО - Флаута
18:42
37. МТМО - Лијам Малет
19:12
Камерна ТВ сцена - Јоханес Брамс
21:35
Српска музика кроз векове
21:47
Оперска галаксија - Гордана Јевтовић
22:20
Портрет - Биг бенд РТС
23:00
Семјуел Блејзер и Биг бенд РТС
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
37. МТМО - Флаута , р.
00:42
37. МТМО - Лијам Малет , р.
01:12
Камерна ТВ сцена - Јоханес Брамс , р.
01:59
Итамар Зорман и Лиза Степанова, 2. део , р.
02:28
Живот и каријера - Иванка Лукатели , р.
02:54
Един Карамазов и Гудачки квартет Краковске филхармоније, 1. део , р.
03:35
Српска музика кроз векове , р.
03:47
Оперска галаксија - Гордана Јевтовић , р.
04:15
Минка Поповић - Јосип Славенски, Минијатуре за клавир , р.
04:20
Портрет - Биг бенд РТС , р.
05:00
Семјуел Блејзер и Биг бенд РТС , р.