РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 13. мај 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Музички подсетник ,р.
06:45
Студио 6 – Чека и Марио Лажиња ,р.
07:49
Музички времеплов – женски вокали ,р.
08:18
Галија – Акустично као некада, 1. део ,р.
09:10
РТС Музика представља ,р.
09:15
Концертни снимци ,р.
09:41
Из наше архиве ,р.
10:05
Muzzik – 24. емисија ,р.
10:50
ПГП Музички микс ,р.
11:35
Мали концерт – Бајага и инструктори ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Музички подсетник ,р.
12:45
Студио 6 – Чека и Марио Лажиња ,р.
13:49
Музички времеплов – женски вокали ,р.
14:18
Галија – Акустично као некада, 1. део ,р.
15:10
РТС Музика представља ,р.
15:15
Концертни снимци ,р.
15:41
Из наше архиве ,р.
16:05
Muzzik – 24. емисија ,р.
16:50
ПГП Музички микс ,р.
17:35
Мали концерт – Бајага и инструктори ,р.
18:00
РТС Музика представља
19:03
Из наше архиве
20:25
Носталгија
21:00
РТС Музика представља
23:44
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:03
Рокументи – Пеђа Вранешевић лаборант ,р.
01:03
Из наше архиве ,р.
01:35
ПГП јубилеј – Кампус караван ,р.
02:25
Носталгија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:03
Студио 6 - Тапан ,р.
04:00
Muzzik – 25. емисија ,р.
04:45
14. Међународни фестивал гитаре – The Beatles on, 1. део ,р.
05:44
Претпоноћни микс ,р.