РТС Коло: Програмска шема - четвртак, 01. дец 2022

06:00
Славуј пева, бисери се нижу ,р.
07:05
Места знана, а времена давна ,р.
07:25
Симфо етнос ,р.
07:50
50 година романтике ,р.
08:30
Певајте ми ,р.
09:35
Песма без граница, колаж ,р.
10:05
Постер Василије Радојчић ,р.
10:35
Чаробна свирала ,р.
11:05
Песма мог живота ,р.
12:00
Славуј пева, бисери се нижу ,р.
13:05
Места знана, а времена давна ,р.
13:25
Симфо етнос ,р.
13:50
50 година романтике ,р.
14:30
Певајте ми ,р.
15:35
Песма без граница, колаж ,р.
16:05
Постер Василије Радојчић ,р.
16:35
Чаробна свирала ,р.
17:05
Песма мог живота ,р.
19:50
ТВ постер: Тамбурица 5
22:45
Мали концерт
00:00
Промоција канала РТС Коло на Сајму медија ,р.
00:40
Концерт ВНО РТБ ,р.
01:10
Играле се делије: Ансамбл ''Дукат'' ,р.
01:50
ТВ постер: Тамбурица 5 ,р.
02:20
Песма као судбина, колаж ,р.
03:25
Шљивик: мајстори певачи ,р.
03:55
Једна песма једна жеља, колаж ,р.
04:45
Мали концерт ,р.
05:00
Кад засвира златна труба ,р.
05:30
Посело у Тополи ,р.