РТС Драма: Програмска шема - недеља, 16. мај 2021

06:00
Случај породице Бошковић, 21. и 22. еп, р.
12
06:48
Случај породице Бошковић, 23. и 24. еп, р.
12
07:36
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
07:41
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
07:46
Војна академија, 36. еп, р.
12
08:41
Војна академија, 37. еп, р.
12
09:37
Војна академија, 38. еп, р.
12
11:02
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
11:07
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
11:37
Војна академија, 38. еп, р.
12
11:55
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
12:00
Случај породице Бошковић, 21. и 22. еп, р.
12
12:48
Случај породице Бошковић, 23. и 24. еп, р.
12
13:36
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
13:41
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
13:46
Војна академија, 36. еп, р.
12
14:41
Војна академија, 37. еп, р.
12
15:37
Војна академија, 38. еп, р.
12
17:02
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
17:07
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
17:55
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
20:22
Мој лични печат – Љубица Бељански
22:15
Мој лични печат – Дејан Караклајић
23:55
Мој лични печат – Ивица Клеменц
00:00
Делиријум тременс, 2-4, р.
12
00:45
Делиријум тременс, 3-4, р.
12
01:32
Делиријум тременс, 4-4, р.
12
02:22
Мој лични печат – Љубица Бељански, р.
02:27
Војна академија, 39. еп,р.
12
03:23
Војна академија, 40. еп, р.
12
04:15
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
04:20
Случај породице Бошковић, 25. и 26.еп, р.
12
05:08
Случај породице Бошковић, 27. и 28.еп, р.
12
05:55
Мој лични печат – Ивица Клеменц, р.