РТС Драма: Програмска шема - среда, 19. мај 2021

06:00
Улица липа, 21. еп., р.
12
06:54
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
06:58
Случај породице Бошковић, 33. и 34. спојене, р.
12
07:41
Војна академија, 42. еп., р.
12
08:32
Швиндлери, 2-12, р.
12
09:27
Цват липе на Балкану, 2-13, р.
12
10:20
ТВ театар – Лимунација, р.
12:00
Улица липа, 21. еп., р.
12
12:54
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
12:58
Случај породице Бошковић, 33. и 34. спојене, р.
12
13:41
Војна академија, 42. еп., р.
12
14:32
Швиндлери, 2-12, р.
12
15:27
Цват липе на Балкану, 2-13, р.
12
16:20
ТВ театар – Лимунација, р.
00:00
Улица липа, 22. еп., р.
12
00:55
Случај породице Бошковић, 35. и 36. спојене, р.
12
01:46
Војна академија, 43. еп., р.
12
02:38
Швиндлери, 3-12, р.
12
03:32
Цват липе на Балкану, 3-13, р.
12
04:26
ТВ театар – Сведобро, р.