РТС Драма: Програмска шема - субота, 09. феб 2019

07:04
Сумњива лица, 19-44, р.
12
07:30
Сумњива лица, 20-44, р.
12
07:57
Нешто лепо, 15. еп., р.
12
08:04
Војна академија, 20. други циклус, р.
12
09:00
Непобедиво срце, 3-15, р.
12
13:04
Сумњива лица, 19-44, р.
12
13:30
Сумњива лица, 20-44, р.
12
13:57
Нешто лепо, 15. еп., р.
12
14:04
Војна академија, 20. други циклус, р.
12
15:00
Непобедиво срце, 3-15, р.
12
18:00
Војна академија, 16-16
12
19:05
Војна академија, 17. други циклус
12
20:02
Војна академија, 18. други циклус
12
20:54
Нешто лепо, 14. еп.
12
21:05
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10
12
21:59
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10
12
22:58
Ко је код Које, 10-12
12
00:00
Војна академија, 16-16, р.
12
01:05
Војна академија, 17. други циклус, р.
12
02:02
Војна академија, 18. други циклус, р.
12
02:54
Нешто лепо, 14. еп., р.
12
03:05
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10, р.
12
03:59
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10, р.
12
04:58
Ко је код Које, 10-12, р.
12