РТС 3: Програмска шема - недеља, 30. мај 2010

16:00
Најава програма
17:15
Биографије: Симон де Бовоар
18:10
Л.В. Бетовен: Симфонија бр. 7
19:00
Великани џеза, музички програм
20:15
Палете: Мимикрија мимоза, страни програм