РТС 3: Програмска шема - петак, 21. мај 2010

16:00
Најава програма
16:15
Концерт Симфонијског оркестра ФМУ, 2.део
17:45
Српски источници, музички програм
18:20
Џез врхунци 1990, 1. део, страни музички програм
21:50
Концерт лауреата: Шопен
23:25
Концерт: Есбјорн Свенсон трио,1.део