РТС 3: Програмска шема - субота, 05. јан 2019

06:52
Келти у седлу
07:24
Мађарски национални цигански оркестар, 2. део
08:05
Чешки лабуд, р.
09:00
Студио 6: Небоград, р.
09:55
РТС Живот: Квадратура круга-Трубачи Дејана Јевђића и Рабаџије, р.
10:21
РТС Живот: Грозд, р.
10:51
Ексклузивно: Живот на двору, р.
11:22
Ансамбл Црвене армије Александров, 2. део, р.
12:22
Густав Малер: Симфонија бр. 8, ес-дур,Симфонија хиљаде, р.
13:55
Последња византијска краљица-Софија, 5-8, р.
12
14:52
Келти у седлу, р.
15:24
Мађарски национални цигански оркестар, 2. део, р.
16:05
Моја лепа Србија: Петровац на Млави, 1. део
16:30
РТС Музика: Београдски џез фестивал-Влада Маричић и Брајан Линч
17:45
Историја модерног џеза, 1. део
18:45
Реј Донован, 39-60
12
22:00
Последња византијска краљица-Софија, 6-8
12
00:05
Моја лепа Србија: Петровац на Млави, 1. део, р.
00:30
РТС Музика: Београдски џез фестивал-Влада Маричић и Брајан Линч, р.
01:45
Историја модерног џеза, 1. део, р.
02:45
Нешто сасвим лично: Радмила Бакочевић
03:45
Концерт Амире Медуњанин, 1. део, р.
04:49
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 8, c-moll, Оп 65, р.