РТС 3: Програмска шема - петак, 04. јан 2019

06:25
Последња византијска краљица-Софија, 4-8, р.
12
07:24
Мађарски национални цигански оркестар, 1. део
08:05
Каро Емералд, р.
09:32
РТС Трезор: Нова година 1984, р.
10:33
Плесни сусрети, р.
11:46
Укрчкани дневник, р.
12:13
Ансамбл Црвене армије Александров, 1. део, р.
13:09
Декоратерска племена: Вегетацијско племе, 6-8, р.
13:38
Европа кроз концерте, р.
14:25
Последња византијска краљица-Софија, 4-8, р.
12
15:24
Мађарски национални цигански оркестар, 1. део, р.
17:54
Реј Донован, 38-60
12
18:47
Ексклузивно: Живот на двору
22:00
Последња византијска краљица-Софија, 5-8
12
23:02
Син, 6-10
12
00:05
Чешки лабуд, р.
01:00
Студио 6: Небоград, р.
01:55
РТС Живот: Квадратура круга-Трубачи Дејана Јевђића и Рабаџије, р.
02:21
РТС Живот: Грозд, р.
02:51
Ексклузивно: Живот на двору, р.
03:22
Ансамбл Црвене армије Александров, 2. део, р.
04:22
Густав Малер: Симфонија бр. 8, ес-дур,Симфонија хиљаде
05:55
Последња византијска краљица-Софија, 5-8, р.
12