РТС 3: Програмска шема - понедељак, 19. апр 2021

06:10
Корени, 7-10, р.
12
07:05
Уметничке приче: Свет позоришта, 3-5, р.
08:00
Српски језик за VI разред основне школе
08:35
Математикa за VI разред основне школе
09:10
Историја за VI разред основне школе
09:45
Српски језик за VII разред основне школе
10:20
Математика за VII разред основне школе
10:55
Историја за VII разред основне школе
11:30
Српски језик за VIII разред основне школе
12:05
Математика за VIII разред основне школе
12:40
Историја за VIII разред основне школе
13:15
Физика за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
19:15
Muzzik Video
00:26
Muzzik Video, р.
01:15
Театрологике:Светозар Цветковић , р.
01:50
СО РТС-а и Зоран Тододровић, 2. део, р.
02:35
ТВ театар: Лимунација
04:20
Београдска филхармонија: С. Барбер, 1. део, р.
05:00
ТВ лица: Александар Седлар, р.
05:45
Свет беле коцке: Пракса за 21. век, 2-5, р.