РТС 3: Програмска шема - понедељак, 19. апр 2010

16:00
Најава програма
16:15
Бостонски клавирски трио, 1. део
17:35
Flash back: Мали концерт - Арт Блејки
18:35
Концерт: Антонио Шаињо, 1. део
23:00
Маја Плисецка, страни документарни програм