РТС 3: Програмска шема - уторак, 20. апр 2021

06:15
Биг бенд РТС-а: Lеft Side of Life, 2. део, р.
07:00
Ролеркостер: Технологија за изазивање узбуђења, р.
08:00
Математика за VI разред основне школе
08:35
Српски језик за VI разред основне школе
09:10
Физика за VI разред основне школе
09:45
Математикa за VII разред основне школе
10:20
Српски језик за VII разред основне школе
10:55
Биологија за VII разред основне школе
11:30
Математика за VIII разред основне школе
12:05
Српски језик за VIII разред основне школе
12:40
Биологија за VIII разред основне школе
13:15
Енглески језик за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
18:40
Преживети Ескобара, 15-70
12
00:06
Ансамбл Хин Ан, 1. део, р.
00:50
Muzzik Video
04:10
Остави све и читај: Маја Пелевић, р.
04:45
Кинооператер, р.
12