РТС HD: Програмска шема - среда, 19. јун 2019

10:50
Комшије, ТВ серија
12
12:35
Војна академија, ТВ серија
12
16:00
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
00:40
Даунтонска опатија, серија
12
04:40
Комшије, ТВ серија
12