РТС Свет: Програмска шема - уторак, 20. авг 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:18
Време и стање на путевима
14:35
Војна академија, р
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
19:30
Дневник
00:10
Дневник
00:30
Културни дневник
00:49
Спортски дневник
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:12
Око, р