РТС Свет: Програмска шема - уторак, 25. дец 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
12:14
Слагалица, квиз, р.
12:35
Верски календар,актуелно документарни програм,р.
12:45
Датум,документарни програм
12:52
Србија на вези-региони,програм за дијаспору,р.
13:18
Од злата јабука,актуелно документарни програм
14:02
Давно беше,музички програм,р.
14:45
Великани: Драгутин Гавриловић, школски програм
15:05
Паркови природе, емисија из екологије
16:09
Бела лађа,р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
18:45
Датум,документарни програм
19:30
Дневник
22:00
Вавилон, емисија из културе
22:30
Дневник
22:50
Културни дневник
23:05
Спортски дневник
01:00
На веслу прича:социјалистички чамац, програм за дијаспору,р
01:15
Моја одисеја:Војкан Борисављевић,музички програм 1.део,р.
02:10
Медијска мрежа српске дијаспоре:Српска разгледница из Америке, програм за дијаспору,р
02:36
Слагалица,р
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:03
Око магазин, р.
03:33
Великани:Драгутин Гавриловић,школски програм,р.
04:03
Љубав на сеоски начин:Просидба, р.
04:55
Бољи живот , р.
05:48
Верски календар