РТС 2: Програмска шема - среда, 24. јун 2020

06:01
Концерт за добро јутро
06:56
Слагалица, квиз
07:17
Датум
07:22
Верски календар
07:31
Лајмет
07:37
08:30
Водени свет малих гупија
08:54
Миракулус
09:18
Блеја
09:29
Мали дневник
09:54
Наука 2019
10:22
Право на сутра
10:44
Датум
10:49
Верски календар
11:00
Потера, квиз
11:56
Ревија солиста СО РТС
13:06
И без муке има науке
13:25
Европа и Срби
13:53
Мали дневник
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Ел Чапо, серија
12
15:42
Женски рај, серија
12
16:39
Трубом кроз Србију: Дејан Петровић и пријатељи
17:27
Шта ја имам од тога: Беч
17:58
Последња вирџина
18:18
Социјализам или капитализам: Мирослав Мајкл Ђорђевић, 1. део
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:32
Женски рај, серија
12
00:04
Бунт
00:38
Лајмет
00:44
Спавачи, серија
12
01:31
Биг бенд РТС и Gregori Hutchinson
02:20
Трезор
03:12
Гоген - Путовање на Тахити, филм
12
04:50
Последња вирџина
05:06
Социјализам или капитализам: Мирослав Мајкл Ђорђевић, 1. део
05:41
Трубом кроз Србију: Дејан Петровић и пријатељи