РТС 2: Програмска шема - понедељак, 05. апр 2021

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:47
Преживети Ескобара, серија
12
15:36
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
01:00
Најјачи глас, серија
12