РТС 2: Програмска шема - петак, 25. јун 2021

06:14
Концерт за добро јутро
07:00
Слагалица, квиз
07:23
Датум
07:28
Верски календар
07:37
Лајмет
07:43
08:45
Невен
09:17
Финтин
09:23
Мали дневник
10:22
Еко перспективе: На умору река
10:47
ТВ Фељтон: Острво Елис, старе и нове сеобе
11:11
САТ
12:00
52. БЕМУС: СО РТС и Јасминка Станчул - Бетовен
12:42
Датум
12:48
Ја, ми и други
13:19
Еко минијатуре: Подземне тајне
13:24
На скривено те водим место: Бранко Јанковић
13:50
Мали дневник
13:56
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:42
Ел Чапо, серија
12
15:35
Женски рај, серија
12
16:20
Грозд
16:51
Лов и риболов
17:40
Хемија разбија митове: Четири беле смрти
17:53
Даљина: Ненад Величковић
18:27
Наука 2019: Дух времена - наука између добра и зла
18:54
Лајмет
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
00:17
Бисера, Габи, Васил и Матија
01:16
Лајмет
01:27
Трезор
02:26
Лов и риболов
02:54
На скривено те водим место: Бранко Јанковић
03:20
Ноћна патрола, филм
12
05:06
Бисера, Габи, Васил и Матија