РТС 2: Програмска шема - петак, 28. мај 2010

07:30
Гомбоце, серија за децу
07:54
Зверилија, анимирана серија
08:18
Пепа прасе, анимирана серија
18:55
Зверилија, анимирана серија
19:24
Пепа прасе, анимирана серија