РТС 2: Програмска шема - петак, 28. мај 2021

06:00
Датум
06:05
Верски календар
06:15
Лајмет
06:20
07:45
Финтин
07:51
Мали дневник
08:00
Српски језик за пети разред
08:23
Математика за пети разред
08:53
Физичко и здравствено васпитање за пети разред
09:07
Информатика и рачунарство за пети разред
09:36
Здравствено васпитање за пети разред
10:27
Арт зона: Мира Бртка
10:55
САТ
11:44
Хор, СО РТС и солисти: Бах, Божићни ораторијум
13:00
Анин свет
13:20
До, ре, ми
13:31
Језичке недоумице
13:35
Екологија материјала: Папир
13:59
Мали дневник
14:05
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Преживети Ескобара, серија
12
15:40
Грозд
16:00
Тенис - Belgrade open (ATP 250): Молчан - Делбонис, пренос
17:55
Рукомет (ж) - Плеј оф: Јагодина - Раднички, финале 1, пренос
19:45
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
23:42
Концерт Криштине Бранко
00:47
Лајмет
00:54
Трезор
01:52
Рукомет (ж) - Плеј оф: Јагодина - Раднички, финале 1, р.
03:15
Граница, филм
12
05:00
Концерт Криштине Бранко