РТС 2: Програмска шема - среда, 08. апр 2020

15:07
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:53
Наркос, серија
12
16:43
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:28
Женски рај, серија
12
00:48
Обећани живот, серија
12