РТС 2: Програмска шема - петак, 03. дец 2021

06:07
Концерт за добро јутро
07:05
Слагалица, квиз
07:30
Датум
07:38
Верски календар
07:48
Лајмет
07:54
08:54
Гарфилд
09:20
Финтин
09:50
Лични космос
10:20
Арт зона: Мира Бртка
10:46
Метаморфозе: Никита Миливојевић
11:20
САТ
12:05
Колибри и Стефан Миленковић
13:06
Датум
13:12
Акција: Дете је да се слуша (инклузија)
13:21
Еко минијатуре
13:26
Еколигија материјала: Циркуларна економија
13:52
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:43
Плава крв, серија
12
15:22
Женски рај, серија
12
16:39
Лов и риболов
18:02
Научни портал
18:29
Лајмет
18:41
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
19:25
Женски рај, серија
12
01:00
Лајмет
01:06
Концерт за Арсена
02:07
САТ
02:49
Трезор
03:48
Рукомет (ж) - СП: Србија - Пољска, р.
05:15
Концерт за Арсена