РТС 1: Програмска шема - четвртак, 24. сеп 2020

00:36
Фудбал - кв. за ЛЕ: Стандард Лијеж - Војводина, снимак
02:25
Фудбал - кв. за ЛЕ: Шарлроа - Партизан, р.