РТС 1: Програмска шема - понедељак, 19. апр 2010

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:15
Јутарњи програм
09:00
Вести
10:00
Вести
10:35
Еко караван: Камена гора
11:05
Вести
11:10
Сјај трулог новца, америчка серија, р.
16
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:25
Време, стање на путевима
12:32
У здравом телу
12:47
Истражитељи из Мајамија, америчка серија, р.
16
13:35
Позитивна енергија
14:06
Тито: Црвено и црно (1943-1980)
15:00
Вести
15:10
Високи напон, квиз
15:57
Вести
16:01
Породично благо, серија, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Евронет
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:17
Време, стање на путевима
20:05
Породично благо, серија
21:10
Песма и Бинго
23:10
Вести
00:05
Дневник
00:20
Евронет
03:04
Вести (04.00, 05.00)
03:08
Упитник
04:03
Око
04:32
Лов и риболов: Кроз Чешку и Словачку, 2. део
05:11
ТВ продаја
05:47
Верски календар