РТС 1: Програмска шема - понедељак, 27. апр 2020

11:05
Стижу долари, ТВ серија
12
16:09
Тајкун, ТВ серија
12
23:35
Наркос, серија
12
04:45
Стижу долари, ТВ серија
12