РТС 1: Програмска шема - понедељак, 20. апр 2020

09:05
Стижу долари, ТВ серија
12
16:10
Тајкун, ТВ серија
12
23:40
Наркос, серија
12
04:44
Стижу долари, ТВ серија
12