РТС 1: Програмска шема - понедељак, 15. мар 2021

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:08
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:19
Време, стање на путевима
12:46
Лов и риболов
13:16
Луда народна ноћ - најлепша народна кола
15:28
Ово је Србија
16:13
Радио Милева, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
22:50
Дневник
23:10
Наркос, серија
12
00:21
Сабирни центар, филм
12
01:56
Клептократе, документарни филм
12
03:20
Луда народна ноћ - најлепша народна кола
04:00
Вести (05.00)
04:03
Лов и риболов
04:33
Око
05:06
Комшије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар