Sukobi radikala u Nišu

U Opštinskom odboru SRS Pantelej u Nišu došlo je do verbalnog i fizičkog obračuna članova te stranke. Predsednik odbora najveće niške opštine Medijana Darko Bulatović podneo je ostavku .

Potpredsednik lokalnog odbora radikala u Niškoj opštini Pantelej Bratimir Vasiljević zadobio je lakše telesne povrede tokom sinoćnjeg sastanka.

Vasiljević kaže da je odbor nameravao da podnese zahtev za sazivanje vanrednog kongresa stranke, ali su ih u tome sprečili Bratislav Vakić i Srđan Stoiljković, koji podržavaju Vojislava Šešelja.

''To je bilo fizičko maltretiranje, udaranje, šutiranje i guranje. Posle toga su me gurnuli niz stepenice'',naveo je Vasiljević.

U policiji su potvrdili da su dve osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira.

Vakić i Stoiljković su saslašani i u sudu i po rečima pretučenog Vasiljevića protiv njih će biti pokrenut krivični postupak.

Nikola Savić, jedini narodni poslanik radikala iz Niša, kaže da sinoć nije bilo fizičkog obračuna: ''Sve se završilo na verbalnom. On je u alkolisanom stanju došao na sastanak i možda je negde pao sam".

Pored ovoga Darko Bulatović, predsednik Opštinskog odbora u najvećoj gradskoj opštini Medijana saopštio je da je podneo ostavku na to mesto. Razlog je odnos vrha stranke prema Tomislavu Nikoliću.

U stranci kažu da ne žele da komentarišu ovaj čin jer je Bulatović u SRS-u tek 2 godine.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 12. sep 2008, 08:21) - anonymous [neregistrovani]

Sukobi radikala u Nisu

Sudeci prema ovom cinu,ne moze se reci,da je tacno da se vole oni koji se biju.
Kako cu od sada decu vaspitavati ???