Maja Gojković i Aleksandar Vulin pozitivni na koronavirus

Predsednici Narodne skupštine Srbije Maji Gojković potvrđen je pozitivan test na Kovid 19. Pored predsednice parlamenta, i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan je na koronavirus.

Predsednica Skupštine Maja Gojković nalazi se u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je Tanjugu u njenom kabinetu.

Gojkovićeva ima upalu pluća, ali se dobro oseća.

Pored predsednice parlamenta, i ministar odbrane Aleksandar Vulin, kako je potvrđeno iz njegovog Ministarstva, pozitivan je na koronavirus.

U saopštenju se navodi da je Vulin testiran nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Ministar odbrane se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije kovid 19 nalazi se u samoizolaciji, navelo je Ministarstvo.

Ističe se da Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.

"Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije kovid 19", zaključuje se u saopštenju Ministarstva.