Предин за сва времена

Кантаутор Зоран Предин и пијаниста Матија Дедић, пред пуном салом Дома Војске у Нишу, певали су и свирали хитове Лачног Франца, али и песме других ексјугословенских аутора.

Жене су у животу Зорана Предина највећа инспирација. Каже да се оне не плаше својих осећања и зато им, за Осми март, поклања песме Здравка Чолића, Јадранке Стојаковић, Арсена Дедића:

"Ја сам ближи женском сензибилитету. Заправо, све стари у животу, осим једне, више волим радити са женама. Ова једна је играње кошарке."

Осми март је тематски датум, каже Матија Дедић: "Претежно сам га радио са својим родитељима. Наш Арсен је, као и Зоран, љубимац жена, и то су увек специјални концерти који су набијени најлепшом могућом енергијом."

Пригушено светло и звук клавира будили су осећања код публике. Нешто старије генерације концерт је подсетио на наступе Арсена Дедића, који је и данас у врху листе њихових омиљених музичара.

За 8. март, Предин је женама пожелео све најлепше и "да им се мужеви врате правовремено кући".

Нишка публика је великим аплаузом и позивом на бис поздравила музичаре који су се од њих опростили песмом "А сад, адио".

Песме за које Предин каже да их је често певушио сам за себе, али и оне које је урадио са групом Лачни Франц, следеће вечери чула је публика на београдском Коларцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво