Читај ми!

Угашена македонска телевизија А1

Македноска приватна телевизија А1 угашена, јер је била у стечајном поступку због дуга од 30 милиона евра. Стечајни поступак настао јер је власник телевизије Велија Рамковски, већ неколико месеци у притвору заједно са делом менаџмента.

Најстарија и најгледанија приватна македонска телевизја А1 угашена је, јер се налази у стечајном поступку због дуга од 30 милиона евра.

Фреквенцију македонске телевизије А1 угасила је Агенција за електронску комуникацију, због дуговања пореској управи и повериоцима.

Агенција за електронску комуникацију је одузела фреквенцију А1 пре него што се о томе огласио Савет за радиодифузију.

Према законским решењима, Агенција за електронску комуникацију даје фреквенцију, а Савет за радиодифузију, који ће се о случају изјаснити након седнице са повериоцима, даје лиценцу за рад.

Телевизија А1 постоји од 1993. године и најгледанија је на простору Македоније.

Стечајни поступак је настао због тога што је власник телевизије Велија Рамковски, већ неколико месеци у притвору заједно са делом менаџмента.

Телевизија А1 је у стечају од 26. јула ове године.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(уторак, 20. дец 2011, 08:58) - anonymous [нерегистровани]

А1 угашена

31. јула 2011. године А1 је угашена. Пошто сам ја тужан, сада сам на Интернету.

Таква приватна телевизија је стварно добра.

(недеља, 31. јул 2011, 22:48) - anonymous [нерегистровани]

Ja sum A1

Cist revansizam! Pa ovom malom caru Grujevskom je idol Slobodan Milosevic. Vidite samo kako lepo izabran tajming, za Ilinden kad su svi makedonci na odmorima. A kad se vrate kuci ono samo drzavna televizija i njene bedne kopije... tuzno!

(недеља, 31. јул 2011, 22:07) - anonymous [нерегистровани]

A1-Телевизија

Жалости , угасила Влада Р. Македоније нај гледанију телевизију ове државе , а било их је доста нјих за гашенје. Поздрав из Македоније

(недеља, 31. јул 2011, 21:21) - anonymous [нерегистровани]

A1

Je i sama "kriminalno delo" posto samo za porez prema drzavi duguje 9,5 m eura. A posto je u stecaju, tad se i prijavljuju i oni kojima duguje, kako bi ucestvovali u postupku. Sa tim firmama, ukupni dug je 30 m eura. A posto je u stecaju, prema zakonu RM o radiodifuznoj delatnosti, oduzete su joj frekvencije, ne i dozvola za rad. Da ne lazu ovde kojekakvi iz MKD. Pozdrav

(недеља, 31. јул 2011, 21:13) - anonymous [нерегистровани]

halo bre

otkad se neplacanje poreza drzavi,u kolicini od 9,2 miliona eura,i 20 miliona firmama kojima duguje,naziva politicki revansizam.

(недеља, 31. јул 2011, 19:50) - anonymous [нерегистровани]

ugasena A1

A1 e ugasena zato sto nekome nije se dopadalo da izjavljue sva kriminalna dela koji je cinila sadasnja vlast pozz. iz Makedonije

(недеља, 31. јул 2011, 19:36) - Aspalathos [нерегистровани]

TVA1

Makedonska TVA1 prestala sa radom, emitovanjem, a ja se uplasio da ih nije potpalio, pa da je uspesno i blagovremeno ugasena. Proradice neka nova, vazno da nema povredjenih!

(недеља, 31. јул 2011, 17:30) - anonymous [нерегистровани]

А1

Према А1 се води стечајни поступак. Она још није у стечају. То је политичка одлука ѕбог критичког односа А1 према влади Македоније. Прво је било 2 милиона па девет па сада 30 милиона дуга. Комедија. Све телевиѕије које су са Владом су ѕадужене још више али су са Владом Ово стање у А1 је од пре 5-6 година али док је Велија био са Владом био је ОК.