Читај ми!

Курсна листа за 26. новембар

Званични средњи курс: 117,5782

КУРСНА ЛИСТА БР.228
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 26.11.2021. ГОДИНЕ