Читај ми!

Курсна листа за 14. април

Званични средњи курс: 117,5779

КУРСНА ЛИСТА БР.70
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 14.04.2021. ГОДИНЕ