Читај ми!

Видим ти стан у Гранд кафи

Можда неко мисли да је оцртавање судбине у преврнутој шољици кафе празноверје, али кажите то Милици Живковић којој је испијена кафа донела стан у "Земунским капијама".

Ко пије кафу уопште не сумња у њене чудесне моћи, да нас разбуди када ништа друго не помаже, да је сањамо на крају неког пута или задатка као тачку до које вреди стићи.

Чак и када се пије на брзину кафа захтева мир, макар предах, време да размислимо, повратимо се. У највећим животним вртлозима кафа је тренутак разума. Зато јој верујемо када нам на шољици или у пени пошаље судбоносну поруку.

Зато није чудо што су се кафопије у огромном броју одазвале позиву Гранд кафе да се укључе у наградну игру "И мирис и укус и стан". Популарни Деда Мразови поделили су 13.000 награда онима који су послали фискалне рачуне после куповине Гранд кафе.

Једна од њих је и Милица Живковић која није имала намеру да учествује у наградној игри, али је то урадила на наговор продавачице у радњи где обично пазари.

"Никада раније нисам освојила неку награду, не верујем превише у игре на срећу, али помислила сам зашто да не покушам. Послала сам податке са само једног фискалног рачуна и испоставило се да ми је баш тај један рачун донео огромну срећу."

А та срећа је стан у "Земунским капијама", главна награда у игри.

"И даље не схватам шта ми се то догодило! Мени је ово знак да заиста треба веровати у нешто и да се то можда оствари. Кафу пијем уназад већ годинама. Гранд кафу просто обожавам, а како ми је она испунила једну од највећих животних жеља, да имам свој стан, док код будем уживала у кафи, мој и избор моје породице је само Гранд", изјавила је срећна добитница.

Из Гранд кафе поручују да је њихов циљ да сваки гутљај њихове кафе буде награда за оне који је пију, због ароме, мириса и целог ритуала који прати кафу. Наградна игра је само подизање свега тога на виши ниво.

"Наши потрошачи су навикли на констнтан врхунски квалитет али и то да стално ослушкујемо њихове потребе и да се трудимо да их увек наградимо за указано поверење. Када смо у прилици и да некога обрадујемо и усрећимо на начин на који смо то сада учинили, наше задовољство је немерљиво. Желимо добитници много срећних тренутака у новом дому, много радости и смеха и наравно много тренутака за уживање у кафи са најмилијима", кажу из Гранд кафе.

Нека вам прва кафа у Новој години буде Гранд, а она ће већ умети да вам у шољи нацрта судбину која ће вам уз мирис и укус измамити и осмех.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво