Читај ми!

Честитке поводом Васкрса

Поводом Васкрса, патријарху Порфирију, свештенству и верницима стижу честитке бројних званичника.

Поводом предстојећих васкршњих празника, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Kисић Тепавчевић присуствовала је манифестацији "Ускршње чаролије" у Установи за децу и младе "Сремчица".

Kисић Тепавчевић је изразила задовољство да радосне предпразничне тренутке проводи са децом и запосленима у овој установи где се осећа права породична атмосфера.

"Kада видим осмехе на лицима деце и запослених, то заиста иде у прилог томе да сви они заједно функционишу као породица, што представља прави модел понашања којим се овој деци пружа топлина дома", рекла је она и додала да Установа "Сремчица" представља пример успешног рада и организовања.

"Прославите овај велики хришћански празник у миру, благостању и срећи, у кругу своје породице. Важно је да заједништвом, слогом и стрпљењем пребродимо изазове који су пред нама. Уз најбоље жеље честитам вам Васкрс. Христос васкрсе", написао је Ружић.

Честитку је упутио и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић.
Председник Покрајинске владе Игор Мировић честитао је предстојећи Васкрс патријарху  Порфирију, свештенству и свим верницима.

"У име Покрајинске владе и у своје лично име, Вама и свим верницима, са осећањем дубоке смирености и удивљености пред тајанственим чином васкрсења Богочовека Христа, желим срећан Празник над празницима", навео је Мировић.

"Нека радост и вера Васкрса испуне ваше домове и срца љубављу, топлином и добрим здрављем", навео је Мировић у честитки, уз традиционални поздрав Христос Васкрсе!

Васкрс је честитатао и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор.

"Нека највећи хришћански празник осветли срца добротом, вером у победу и снагу живота, љубављу и снагом. Желим вам да ускршње празнике проведете у добром здрављу и благостању, да чувате себе и своје најмилије", поручио је Пастор.

Министaр пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовића честитао је  Ускрс патријарху српском Порфирију, свештенству, монаштву и православном народу.

 

"Нека васкршњи поздрав Христос Васкрсе пронесе љубав, веру и наду. Васкрсење Христово нека нам донесе разумевање, међусобно уважавање и мир. У име пољопривредника Србије и у своје лично име желим Вам добро здравље и сваку срећу", навео је Недимовић у честитки патријарху.

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво