Читај ми!

Помозимо Андреи – само један СМС могао би да јој помогне да прохода

Након тешке саобраћајне несреће коју је доживела 2015. године, Суботичанка Андреа Мудрић остала је непокретна због тешке повреде кичме. Наду за излечење пронашла је на клиници у Тајланду и та операција кошта 100.000 долара. Хуманитарна акција је у току, али времена је све мање, јер се датум заказане интервенције приближава.

Андреи ћемо најбрже помоћи ако пошаљемо СМС поруку са садржајем 226 и пошаљемо на број 3030 фонадације "Буди хуман".

"Време је важно јер имам девет дана до 1. маја да сакупим још 20.000 евра. Операција се ради у Тајланду уградњом стимулатора, малог апарата, поред кичме и омогућава ход једног дана пошто се увлачи у кичмену мождину и тако шаље импулсе у повређени део кичме", каже Андреа.

Додаје да хуманитарна акција иде у добром правцу и да је поред фондације "Буди хуман" активна и у војвођанској хуманитарној групи.

"Доста људи ми помаже и стављају ствари на лицитације, а сав приход иде на мој рачун", истиче Андреа Мудрић.

Према њеним речима, Марина Минић из Котежа је била прва особа из Србије која је отишла на овај захват у Тајланду и успешно се опоравља од операције.

Додаје да вредно вежба јер мишићи морају да остану у доброј форми и да је у Тајланду чекају и операција и рехабилитација и за све то мора да буде спремна.

"Желим да се захвалим свима који су ми до сада помагали и који ће ми тек помоћи. Ваш СМС мени ће много значити", поручује Андреа Мудрић.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво