Читај ми!

Јавни конкурс за избор пет чланова Већа Агенције за спречавање корупције

Министарство правде расписало је јавни конкурс за избор пет чланова Већа Агенције за спречавање корупције. Конкурс је расписан у складу са новим Законом о спречавању корупције, чија је примена почела 1. септембра 2020. године.

На интернет презентацији Министарства правде заинтересовани могу да се упознају са условима за избор чланове Већа Агенције за спречавање корупције, начином пријављивања и роком, као и документацијом која је неопходна за пријаву на конкурс, наводи се у саопштењу.

Пријаве могу да се поднесу непосредно или препоручено поштом у року од 15 дана од дана објављивања јавног конкурса у "Службеном гласнику Републике Србије", на адресу Правосудна академија, Теразије 41, Београд, саопштило је Министарство правде. 

Законом о спречавању корупције предвиђено је да чланове Већа Агенције бира Народна скупштина Србије већином гласова од укупног броја народних посланика, након спроведеног јавног конкурса, који расписује министарство надлежно за послове правосуђа и на основу предлога министра надлежног за послове правосуђа.

Јавни конкурс за избор члана Већа Агенције спроводи Правосудна академија.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара